Nyt kursus: Styrk dit parforhold under fertilitets- behandling

Det kan være meget opslidende for et parforhold at være i fertilitetsbehandling. Nogle par oplever, at det er svært at drøfte følelserne, mens det for andre går ud over deres intimitet og sexliv.

Med dette kursus ønsker Patientforeningen Fertilitet og Tab at give jer brugbare redskaber til at styrke jeres parforhold i en meget svær livssituation.

Presse: At spare på behandling i Jylland er uacceptabelt

Kvinder fra Jylland og Fyn tvinges til at rejse til København, for at få livsnødvendig behandling, de indtil nu har kunnet få på Aalborg Universitetshospital. Det er uacceptabelt.

Måske du har hørt det? LFUB har skiftet navn

Den 1. januar 2023 skiftede LFUB navn til Patientforeningen Fertilitet & Tab.

Men vores rådgivning for alle medlemmer ændrer sig ikke.

Ingen skal stå alene

Vi støtter dig før, under og efter fertilitetsbehandling og i forbindelse med graviditetstab. Som medlem kan du få professionel rådgivning og vejledning inden for en lang række områder: Psykosocial rådgivning, jordemoderrådgivning, æg- og sæddonation, sundhed og graviditetstab.

Fertilitet og Tab er medlem af Danske Patienter.

Logo for this website

Kommende begivenheder

Her får du et overblik over de mange netværksgrupper, arrangementer og foredrag som Fertilitet og Tab afholder.

Nyttig viden

Stadig flere danskere har svært ved at få børn, hvorfor stadigt flere børn kommer til verden ved hjælp af kunstig befrugtning. Uanset hvad dine omstændigheder måtte være, ønsker vi at hjælpe alle, der ønsker sig et barn.

Bliv medlem i Patientforeningen Fertilitet & Tab

Foreningen er til for medlemmernes skyld. Og jo flere vi er, des bedre kan vi opfylde vores formål. 

Vi ønsker at give mest mulig støtte og opbakning til alle ufrivilligt barnløse, og om muligt hjælpe til, at alle får det mest optimale behandlingsforløb. Samtidig arbejder vi for at fremme forskning og oplysning indenfor ufrivillig barnløshed.

Via netværksgrupper, foredrag og arrangementer rundt om i landet sørger vi for, at medlemmerne kan mødes. Vores mål er, at ingen skal føle sig alene, og alle skal have den hjælp og støtte, de har brug for i et ofte hårdt og opslidende fertilitetsforløb. 

Som medlem får du:

N

Gratis og ubegrænset adgang til vores telefoniske rådgivning

N

Medlemsrabat på bl.a. behandlinger, bøger, foredrag og arrangementer, samtaler, yoga, osv.

N

Medlemsbladet Kimen (tilsendt i en anonym kuvert fire gange om året)

N

Medlemsarrangementer og netværksgrupper

N

Stemmeret ved den årlige generalforsamling

Relevante artikler om fertilitet

LFUB_netværksgruppe

Patientforeningen Fertilitet & Tab

Trygge fællesskaber med ligesindede

Vi tilbyder adskillige fysiske og online fællesskaber og netværk, hvor du kan møde andre, der er i samme situation som dig selv

Specialistrådgivning

Vi har et stærkt professionelt team, der står klar til at hjælpe, når du har brug for det

Om foreningen

Patientforeningen Fertilitet & Tab er en patientforening, som har eksisteret siden 1990. Foreningen henvender sig til dig, som skal i fertilitetsbehandling, dig som er i behandling, og dig som har afsluttet fertilitetsbehandling, med eller uden børn. Vi har et professionelt team, som står klar til at hjælpe og støtte dig, der hvor du er i dit forløb. Udfordringer med fertilitet rammer mange, og cirka hvert tiende par skal have hjælp til at få et barn. Du er ikke alene.

Vi er medlem af Danske Patienter, en stor paraplyorganisation for 104 patient- og pårørendeforeninger i Danmark, som tilsammen udgør cirka 900.000 danskere. Med et medlemskab i Danske Patienter får foreningen adgang til et bredere professionelt samarbejde og netværk, hvilket bringer os tættere på målet om at sikre den bedst mulige udredning og behandling for ufrivilligt barnløse i Danmark. Vi glæder os derfor over optagelsen, og ser frem til det videre samarbejde.

patientforeningen fertilitet og tab

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om kommende aktiviteter, gode råd og aktuelle nyheder inden for fertilitet:

Vi samarbejder med: