Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online netværksmøde for kvinder som skal videre i livet uden børn

4. december 2023 @ 18:00 - 20:00

Gratis
Charlotte Wahl coach og rådgiver i Fertilitet & Tab

Hvordan kommer du videre?

Hvis du har været i fertilitetsbehandling i flere år, så har du formentlig overvejet, om du skal stoppe behandlingen på et tidspunkt. Hvor længe skal du fortsætte med at ”kæmpe” for at blive gravid. Hvordan skal dit liv se ud, hvis din drøm om at skabe din egen familie ikke lykkedes? Der er mange overvejelser og følelser i spil.

Vi har inviteret Sanne Schiørring Madsen med til vores netværksmøde. Du kender hende måske fra den seneste sæson af ‘Landmand søger kærlighed’. Sanne kommer og fortæller sin historie om, hvordan stress ”pludselig ramte hende,” og hvordan stress blev et pejlemærke for, hvor stor en sorg, det er, ikke at blive mor. Sanne fortæller samtidig, hvordan hun har arbejdet med sig selv, og hvor i livet hun er i dag.

Mødet foregår online, og du kan deltage, uanset hvor du befinder dig. Efter Sannes indlæg kan du stille spørgsmål, og derefter have en dialog med de øvrige deltagere.

Tilmelding til netværksmødet sendes til info@fertilitetogtab.dk

Mødet er gratis for medlemmer. Er du ikke medlem, er første møde gratis.

Hvor: vi mødes online, så du kan deltage uanset, hvor i landet du er.

Meld dig ind i foreningen

Er du endnu ikke medlem af Fertilitet & Tab, kan du læse mere om fordelene ved at være medlem og melde dig ind her: fertilitetogtab.dk/medlemsfordele

Detaljer

Dato:
4. december 2023
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Online

Arrangør

Coach Charlotte Wahl