Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Samtale på Q-Talks app’en

25. november 2021 @ 21:30 - 22:00

Gratis
Samtaleapp til ufrivilligt barnløse

I LFUB tror vi på værdien af ægte samtaler i et fortroligt og trygt rum, hvor anonymitet er garanteret. 

Foreningen samarbejder derfor med Q-Talks, som har udviklet en samtaleapp, hvor du kan logge ind under emnet ufrivillig barnløshed og tale med andre, som har fertilitetsudfordringer. Samtalerne foregår som ægte telefonsamtaler, når du er logget ind på appen, dog med mulighed for at tale i grupper på op til 4 personer.

Samtalerne optages ikke, og under emnet ufrivillig barnløshed er der derfor mulighed for at tale med ligesindede, som forstår hvad det vil sige at være udfordret på fertiliteten og være i fertilitetsbehandling med alt, hvad der følger med. 

Appen er tænkt som et supplement til foreningens netværksgrupper, fordi vi ved, det hjælper at tale med andre i samme situation. Fertilitetsbehandling er hårdt og udfordrende, men ingen skal føle sig alene. Der er andre, der har det ligesom dig.  

Fra tid til anden inviterer vi en gæst ind på appen, som du kan tale med. Foreningens ambassadør Joan Divine, tv-vært Cecilie Hother, tv-vært og skuespiller Pelle Hvenegaard og stand-up komiker Omar Marzouk, har tidligere gæstet appen. 

LFUB logger ind på appen hver torsdag aften i tidsrummet fra kl. 20.30 til 21.00, og her er der mulighed for at tale med blandt andre foreningens næstformand Jane Tirsvad Rasmussen. Jane har selv været i fertilitetsbehandling og har derudover en særlig viden om PCOS og sæddonation.

Følg med i hvornår repræsentanter for LFUB er tilgængelige for samtaler på Q-talks appen – på vores facebook og Instagram side. Derudover vil næste samtale altid fremgå i samtaleemnet i appen.

Vi opfordrer alle til at benytte sig af appen også uden LFUB´s deltagelse. Tal med andre som har lignende udfordringer og følelser som dig. Spred budskabet til dem du kender – Sammen kan vi støtte hinanden gennem rigtige samtaler.

Her kan du downloade Q-Talks app’en

VIGTIGT! Hvis du ønsker at tilslutte en ekstern højtaler via bluetooth, så skal der være indbygget mikrofon i højtaleren, ellers vil lyden fra telefonens mikrofon slå ind i højtaleren og give ekko. Hvis I er to brugere på hver jeres telefon i samme hjem, så må I ikke stå i samme rum – ellers vil der opstå ekko igen. Appen er optimeret til headset både med og uden bluetooth. 

App Store til iOS >
Google Play til Android >

Pga. COVID-19 situationen, vil brugen af samtaleappen Q-Talks være gratis fra mandag d. 22. marts. På den måde kan endnu flere få glæde af det unikke fællesskab og samtalerne med ligesindede.

Ved et allerede aktivt abonnement, husk venligst at opsige dette via Google Play eller App Store. 

Se hvordan Q-Talks fungerer på under 1 minut

Download Q-talks appen på App store eller Google Play  – Virker kun på smartphones og tablets.

For mere information besøg Q-talks hjemmeside

Detaljer

Dato:
25. november 2021
Tidspunkt:
21:30 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

I samtaleappen Q talks
Danmark

Arrangør

Jane Tirsvad