Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“Skal I Ikke snart have nogen børn?” – En aften om ufrivillig barnløshed og graviditetstab

30. november 2022 @ 20:30 - 1:00

Gratis
Hvorfor gør det så ondt ikke at kunne få det barn, man ønsker sig? Hvad er det for tanker og følelser, der følger med, når graviditet ikke er en selvfølge? Hvad er det, der egentligt er på spil, når ikke man kan blive den mor -eller far, man føler sig som?
 
Det er svært at komme udenom tunge tanker og svære følelser, når man er ufrivilligt barnløs og/eller oplever graviditetstab. Det er omdrejningspunktet i en inspirerende samtale mellem fire mennesker, der giver deres vinkler på et emne, som for mange stadig er tabubelagt. 
 
– Tina Rosenvinge, forfatter til bogen Pigelil, der har sit udgangspunkt i de 6 år, Tina gennemlevet, sammen med sin mand, som ufrivilligt barnløse med fertilitetsbehandling og gentagne graviditetstab. Tina er i dag mor til Ellinor, som er født 2020.
 
– Pernille Havmand, har i flere år været mor i hjerte og sind – men mangler stadig et barn derhjemme på trods af flere graviditeter. Er sammen med sin mand i fertilitetsbehandling og har oplevet flere tab siden de startede deres forsøg i 2019.
 
– Helene Cagara, jordemoder, sorgvejleder og  psykoterapeut med speciale i de psykiske aspekter af ufrivillig barnløshed, graviditetstab og familiedannelse. Rådgiver i Landsforeningen For Ufrivilligt Barnløse.
 
– Tanja Hartwig, har som læge og forsker 10 års erfaring med forskning i graviditet og screening af fostre, senest som klinisk leder af Copenhagen Pregnancy Loss, der er et af de første omfattende forskningsprojekter om netop tab.
 
 Arrangementet finder sted onsdag den 30. november kl.19.30
Vesterbro Bibliotek og Kulturhus
Lyrskovgade 2-4
1758 København V
 
Der bliver mulighed for at stille spørgsmål – også de svære.

Detaljer

Dato:
30. november 2022
Tidspunkt:
20:30 - 1:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Vesterbro Bibliotek
Lyrskovgade 4
København V,1758

Arrangør

Helene Cagara