Medlemsfordele

Vores vision er at støtte ufrivilligt barnløse både inden, under og efter fertilitetsbehandling og i forbindelse med graviditetstab. Infertilitet er udfordrende og sårbart, og vores ønske er derfor at skabe et fællesskab, hvor ingen skal føle sig alene. 

Derfor vil vi gerne hjælpe dig som medlem, der hvor du er i dit forløb, med en række særlige tilbud og fertilitetsrådgivning.

Sådan indmelder du dig

  • Betal for det valgte medlemskab via MobilePay til foreningens nummer: 74 20 97 (husk at oplyse navn)
  • Send herefter din postadresse til foreningens mail: info@fertilitetogtab.dk. Når din betaling er registreret, sender vi en velkomstpakke med det seneste eksemplar af medlemsbladet Kimen, en lille folder, og et velkomstbrev med information om foreningens muligheder og rådgivningstilbud.
Rådgivningslinjen

Patientforeningen Fertilitet & Tab tilbyder gratis anonym rådgivning til medlemmer af foreningen.

Du kan tale med rådgivningslinjen, hvis du mangler støtte og hjælp til svære tanker, følelser og beslutninger i forbindelse med ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling.

Som medlem har du ubegrænset adgang til rådgivningen, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Tidsbestilling: info@fertilitetogtab.dk

Medlemsblad og -tilbud

Vi udgiver medlemsbladet Kimen fire gange om året. Du kan læse om alt fra artikler om forskning, nye behandlingsmuligheder, politiske tiltag og læserhistorier, ligesom der løbende er aktuelle interviews med læger, forskere og andre fagpersoner, som har en særlig viden om ufrivillig barnløshed.

Faglighed er i fokus og vi ønsker at informere dig som medlem, om alle de tiltag, der foregår på fertilitetsområdet, så du er godt klædt på til et behandlingsforløb. 

Vi bringer skiftende temaer som bl.a.: ægdonation, sæddonation, behandling i udlandet, sekundær infertilitet, mænd og infertilitet, permanent barnløshed, gentagne spontane aborter, PCOS, etc. 

Udover faglige og informative artikler, kan du også læse andre medlemmers historier, da vi oplever, at cases og læserhistorier kan være med til at fremme følelsen af et fællesskab.

For du er ikke alene med dine tanker og følelser. 

I Kimen kan du også læse om vores kommende arrangementer og tilbud. 

Særlige tilbud
Vi samarbejder med flere psykologer og terapeuter, og som medlem af Patientforeningen Fertilitet & Tab, er der derfor mulighed for at få behandling til særligt fordelagtige priser.

Netværksgrupper, events og foredrag

Vi tilbyder fysiske netværksmøder i København ved fertilitetsterapeut Tina Teglgaard, samt løbende foredrag med fertilitetslæger og private og offentlige personer, som alle har en særlig viden eller historie at dele omkring ufrivillig barnløshed. 

Sociale arrangementer
Vi afholder også ud-af-huset arrangementer, blandt andet vores årlige WIM arrangement (World Infertility Month), hvor der er mulighed for at netværke med andre medlemmer og få et frirum fra bekymringer og fertilitetsbehandling.

Læs mere om alle aktiviteter i aktivitetskalenderen.

Bogsalg

Patientforeningen sælger bøger, som henvender sig specifikt til kvinder, mænd og par, som oplever udfordringer med fertiliteten og/eller er i fertilitetsbehandling. 

Vi sælger også børnebøgerne “Astrid er donorbarn” og “Verdens sejeste Sebastian”, som fortæller om ægdonation og sæddonation i børnehøjde. Bøgerne er tænkt som en hjælp i fortællingen af barnets tilblivelseshistorie. 

Som medlem kan alle bøger købes til en særlig fordelagtig medlemspris.

Øvrigt bogsalg: 
– Digtsamlingen Stik
– Lev lille Embryo (fertilitetsfortælling i dagformsform af en kvinde, som er i fertilitetsbehandling)
– Frugtbar af Thilde Vesterby (Bestil bogen her). 20% rabat på bogen til medlemmer

Ved køb af bøger kontaktes sekretariatet på info@fertilitetogtab.dk

Betalingen foregår via MobilePay eller bankoverførsel. Bogen sendes, når betalingen er registreret. 

Ikke-medlemmer kan købe bøgerne gennem Patientforeningen til normalpris. 

Online fællesskab

Udover vores åbne grupper på Instagram og Facebook, har vi en hemmelig gruppe på Facebook, hvor medlemmer kan skrive sammen. Her lægger vi løbende nyheder op, ligesom vi afholder konkurrencer, hvor medlemmer har mulighed for at vinde bøger, billetter til foredrag, osv.

Socialrådgivning

Har du spørgsmål til hvordan du håndterer udfordringer i forbindelse med dit arbejde, mens du er i fertilitetsbehandling, eksempelvis fravær eller paragraf 56-spørgsmål mm.?

Som medlem kan du få gratis socialfaglig rådgivning via telefoniske samtaler med foreningens socialrådgiver. For tidsbestilling skriv til info@fertilitetogtab.dk

Rådgivning

Patientforeningen Fertilitet & Tab tilbyder gratis anonym fertilitetsrådgivning til medlemmer af foreningen. Du kan ringe til rådgivningslinjen, hvis du mangler støtte og rådgivning til svære tanker, følelser og beslutninger i forbindelse med ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling.

Som medlem har du ubegrænset adgang til rådgivningen, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du har brug for hjælp.
Du kan være anonym, hvis du ønsker det. 

Dorte Hansen_fertilitetsrågvning

Julia Jensen

Tekst kommer

Dorte Hansen_fertilitetsrågvning

Ane Jensen

Tekst kommer

Dorte Hansen_fertilitetsrågvning

Malene Christine Gaardsted

Tekst kommer

Dorte Hansen_fertilitetsrågvning

Lene Vester-Madsen

Tekst kommer

Dorte Hansen_fertilitetsrågvning

Line Baun-Christensen

Jurist Line Baun-Christensen bor i Silkeborg sammen med sin mand og deres søn. Line er uddannet jurist og arbejder med juridisk sagsbehandling i sit daglige virke.

Som 11-årig fik hun konstateret turnersyndrom, hvilket har haft en betydning for hendes muligheder for at blive gravid. Vejen til moderskabet har derfor været kompleks og med fertilitetsbehandling med ægdonation. Forsøg på at få barn nummer to lykkedes desværre ikke. Efter ti IVF-behandlinger og en række ufrivillige aborter, har hun og manden valgt at nyde deres familie på tre.

Jeg kan hjælpe både med støtte og erfaringer i forhold til ægdonation, fertilitetsbehandling og gentagne aborter. Derudover kan jeg også rådgive om mere juridiske spørgsmål, som der kan opstå mange forskellige af i sådan en proces.

Dorte Hansen_fertilitetsrågvning

Vejledning om ægdonation og behandling i udlandet

At skulle bruge en æg- eller sæddonor for at opnå en graviditet, er for mange en stor og svær beslutning at nå frem til. 

Mange har brug for at tale med andre, som har stået i samme situation, inden de træffer et valg.

I Patientforeningen Fertilitet & Tab hjælper Dorte Hansen dig, hvis du har spørgsmål om ægdonation. Dorte har brugt ægdonor (og sæddonor) for at realisere drømmen om et barn. 

Derudover har hun været i fertilitetsbehandling på en udenlandsk klinik som kommende solomor. 

Behandlingen lykkedes, og Dorte er i dag mor ved hjælp af dobbeltdonation i udlandet. Hun kender til de tanker og følelser, der opstår, når man står overfor at skulle afslutte fertilitetsbehandlingen med egne æg. 

Har du spørgsmål til ægdonation eller fertilitetsbehandling i udlandet, kan du som medlem af foreningen tale med Dorte.

For at komme i kontakt med Dorte, sender du blot en mail til sekretariatet: info@fertilitetogtab.dk